Kuopion kaupunginorkesterin torikonsertti 31.8. siirtyy Kuopion Musiikkikeskukseen

Olli Halonen.

Kuopion kaupunginorkesterin torikonsertti lauantaina 31.8. klo 13 siirtyy Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisaliin huonon sään vuoksi. Ilmaiskonsertin solistina on supersuosittu Olli Halonen. Ylikapellimestari Eugene Tziganen johtaman konsertin juontaa Lasse Forsgren.

Kuopion kaupunginorkesterin torikonsertti la 31.8. klo 13 siirtyy Kuopion Musiikkikeskukseen huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Ilmaiskonsertin solistiksi saapuu kaupungin oma poika, Olli Halonen, jonka suosituimpiin lauluihin on tehty komeasti soivat orkesterisovitukset. Ollin hittien lisäksi kuullaan orkesterin ylikapellimestarin, Eugene Tziganen johdolla orkesterimusiikin kepeitä helmiä, alkusoittoja ja tilaisuuteen sopivia pikkukappaleita.

Konsertissa orkesteri myös juhlistaa kotikaupungin suuren pojan, harmonikkataiteilija Veikko Ahvenaisen 95-vuotisjuhlavuotta esittämällä tuoreen sinfoniaorkesterisovituksen hänen teoksestaan Savolaisten marssi. Sovituksen on kirjoittanut Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin johtaja Jari Eskola. Konsertin kappaleisiin johdattelee ja tietoa kaupunginorkesterin ajankohtaisesta tarjonnasta antaa konsertin juontava Lasse Forsgren.

Yleisölle maksuton konsertti on osa Meidän Kuopio -festivaalin ohjelmistoa. Musiikkikeskuksen Konserttisalissa on rajattu määrä paikkoja. Konserttiin ei tarvitse noutaa pääsylippua, mutta yleisöä pyydetään saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Konsertissa ei ole väliaikaa. Ravintola Oodi palvelee tuntia ennen konsertin alkua eli klo 12-13. Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee pe 30.8. klo 13-17 ja seuraavan kerran ma 2.9. klo 13-17.

Lauantaina 31.8. julkistetaan syyskauden avajaistarjoukset, jotka ovat voimassa to 5.9. klo 23.59 saakka ja myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa sekä Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri