Bellan biitsi on kaikkien kaupunkilaisten käytössä

Beach volley kenttiä viisi kuvassa järven rannalla.

Bellan biitsi eli beach volley -kentät on avattu kaikkien kaupunkilaisten käyttöön, osoitteessa Siikaranta 4. Kenttiä on yhteensä viisi. Kentät 3–5 ovat maksuttomia päivittäin 9–16 välisen ajan.

Kaikki viisi kenttää ovat vapaassa käytössä, mikäli niille ei ole tehty maksullisia varauksia. Niitä voi käyttää kenttien aukioloaikoina klo 9–21.

Kenttien käyttö on sallittua yksityiseen harrastustoimintaan ja jokainen tuo omat pelipallot mukanaan.

Seuran sivuilla on ohjeet varauksista. Jos haluaa varata kentän etukäteen, se on maksullista. Hinnat tulevat täsmentymään myöhemmin.

Kentille kuljetaan aukioloaikoina Bella Resortsin puoleisesta käyntiportista. Kenttäalueella tehdään viikolla 35 vielä viimeistelytöitä, joten varauduthan tarvittaessa väistämään työntekijöiden edestä.

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet kenttien käyttösäännöistä ja varaushinnoista löydät https://biitsi.net/bellanbiitsi.

Beach volley -kentistä kuva, jossa pelaajia sivuttain oikealla olevalla kentällä. Taustalla näkyy Saaristokatu, oikealla myös järvenranta.

Kentät on rakentanut seuran suunnitelmien pohjalta kuopiolainen beach volley -seura Wänäri Cowboys ry. Kaupunki on tukenut hanketta.

Kenttien ylläpitovastuu on Wänäri Cowboys ry:llä. Bellan biitsillä ei ole omia palveluita. Kahvilapalvelut ja wc-tilat löytyvät läheiseltä Bellanpuiston kesäterassilta. Bellanpuiston aukioloajat voit tarkistaa osoitteesta: https://www.bellanpuisto.fi/.

Lisätietoja asiasta antaa
Kuopion kaupunki, kaupunkitekniikan palvelut, aluevastaava Jukka Laukkanen, 044 718 5069, jukka.laukkanen(at)kuopio.fi