Kuopion taidemuseo sulkeutuu remontin vuoksi – viimeinen mahdollisuus nähdä kesän näyttelyt

Kuopion taidemuseo sulkee ovensa remontin vuoksi 2.9.-11.10.2024 väliseksi ajaksi. Nyt onkin käsillä viimeinen tilaisuus kokea museon suositut kesänäyttelyt, ennen kuin ovet lukitaan. Kuopion taidemuseon kaikki yleisötilat ovat tuolloin suljettuina.

Remontti tuo mukanaan merkittäviä parannuksia museotiloihin, mutta samalla se tarkoittaa, että museon ovet sulkeutuvat yleisöltä yli kuukaudeksi. Remontin aikana tehdään perushuoltotoimia, mutta myös aloitetaan tulevan Olotilan rakennustyöt ja valmistellaan taidemuseon toisen kerroksen näyttelytilaa uutta perusnäyttelyä varten.

Kuopion taidemuseon kesänäyttelyt Paratiisi – Collection Kakkonen & Marianne Huotari, Ninni Luhtasaari, Pekka Paikkari ja Armi Teva sekä Sauma – Muoti taiteessa, taide muodissa ovat saavuttaneet suuren suosion. Ne ovat auki enää 1.9. saakka. Näyttelyt tarjoavat ainutlaatuisen katsauksen niin suomalaiseen taidekeramiikkaan kuin taiteen ja muodin väliseen vuoropuheluun.

Taidelainaamo, GalleriA ja museokauppa aukeavat jälleen 11.10, jolloin GalleriA:ssa alkaa Johanna Pöykön näyttely. Taidemuseon katutason näyttelytiloissa aukeaa Ruutujen kapina – nykysarjakuvan monet muodot 18.10.2024. Remontti jatkuu edelleen yläkerran näyttelytiloissa, joissa aletaan rakentamaan syksyllä 2025 aukeavaa uutta perusnäyttelyä.

www.kuopiontaidemuseo.fi