Mölymäellä Kaartokadun ja Jynkänkadun katusaneeraustyöt jatkuvat

Viikolla 21 aloitetaan Kaartokadun saneeraustyöt Keihäskadun ja Urheilukadun välisellä osuudella. Työt alkavat Urheilukadun risteyksen kohdalta ja ajoneuvoliikennöinti suljetaan Kaartokadulla Raviradantien ja Urheilukadun välisellä osuudella. Saneeraus käsittää vesihuollon ja katurakenteiden uusimisen. Lisäksi uusitaan katuvalaistus ja kaapelointeja.

Tasavallankadun ja Keihäskadun välisellä osuudella asennetaan reunakivet ja asfaltoidaan ajorata sekä yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä. Myös vihertyöt ja laatoitukset tehdään kesän aikana.
Työt valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Suosittelemme autoilijoita käyttämään vaihtoehtoisia reittejä ruuhkatilanteiden välttämiseksi.

Pyydämme huomioimaan työkoneet, työmaaliikenteen ja putkikaivannot liikkuessanne työalueen läheisyydessä vaaratilanteiden välttämiseksi.

Erityisesti lapsille tulee painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Rakennuttajina toimivat Kuopion kaupunki / kaupunkiympäristön
palvelualue ja Kuopion Vesi Oy. Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.

Rakennuttaja Jari Savinainen, Kuopion kaupunki, jari.savinainen(at)kuopio.fi
Rakennuttajainsinööri Jani Liukkonen, Kuopion Vesi Oy, jani.liukkonen(at)kuopionvesi.fi
Työmaapäällikkö Harri Kuhmonen, Mestar Kuopio Oy, harri.kuhmonen(at)mestar.fi

Tutustu aluekarttaan (pdf) Kartassa vihreällä osalla kaivetaan, rakennetaan putkistoja ja kadun rakennekerroksia. Keltaisella osalla tehdään pintatöitä (asfaltointia, kiveyksiä, viheralueita).