Kuopion kaupungin palvelupalkinnon saaja 2023 on Fysiomaker

Kuopion kaupunki jakaa vuosittain palvelupalkinnon. Palkinto jaetaan yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa osana Parasta palvelua -äänestystä. Vuonna 2023 palvelupalkinnon saaja on Fysiomaker.

Kuopion kaupunki on palkinnut vuosittain palvelupalkinnolla asiakaspalvelussa erinomaisesti kunnostautuneen henkilön tai ryhmän. Palvelupalkinnon saajaa voivat ehdottaa sekä kuopiolaiset että ulkopaikkakuntalaiset.

Palkinnon myöntämisen peruste voi olla yksittäinen palvelutapahtuma tai koko vuoden jatkunut korkeatasoinen asiakaspalvelu.

Yleisöltä tulleissa palautteissa yritystä luonnehdittiin seuraavasti:

‘’Fysiomakerin henkilökunta on hoitanut kropan isoja ja pieniäkin vaivoja erittäin menestyksekkäästi. Jokaista ammattilaista voin suositella ja olen suositellutkin.‘’

”Osaava ihmisläheinen palvelu joka kerta. Asiakas tulee kuulluksi ja kunnioitetuksi.‘’

‘’Huippu paikka! Ihanat ihmiset! Parasta palvelua!‘’

Palvelupalkinnon saaja saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon.

Fysiomaker sai myös Kuopion alueen kunniamaininnan Parasta palvelua -kilpailussa.

Kuva: Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen (vas.) ja Kuopion alueen kauppakamarin kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan puheenjohtaja Antti-Jussi Pitkälä (oik.) luovuttivat palvelupalkinnon 12.12.2023. Fysiomakerin puolelta palkinnon vastaanottivat Joona Kokkola, Tuomas Nyyssönen ja Miia Nyyssönen. (Kuva: Vicente Serra)