Erikoisesta työhaastattelusta kertova Pudotuspeli ensi-illassa 8.11.2023 Kuopion kaupunginteatterissa

Näytelmän maailmassa työelämän ja yksityiselämän välinen raja on kadonnut ajat sitten, ja kaikki keinot ovat sallittuja työnhakijan testaamisessa.

Kuopion kaupunginteatterissa nähtiin ensi-illassa ke 8.11.2023 Pudotuspeli, joka kertoo maailman toiseksi suurimman huonekalufirman viimeisestä ja ratkaisevasta työhaastatteluvaiheesta. 

Neljä uratykkiä hakee Dekia-nimisen firman markkinointijohtajaksi. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään tavallinen työhaastattelu, sillä seinästä avautuvasta luukusta ilmestyy hakijoille mitä mielikuvituksellisimpia tehtäviä.

Yksi hakijoista on firman henkilöstöosaston jäsen ja hakijoiden tulee selvittää, kuka. Henkilökohtaisimmatkaan salaisuudet eivät ole turvassa, eikä kenenkään todellisista tarkoitusperistä voi olla varma.

Jordi Galceran kirjoittama työnhakukomedia säilyy yllätyksellisenä loppuun asti, ja katsoja pääsee arvuuttelemaan, kuka hakijoista valehtelee, ja kuka on kuka.

Näytelmän on ohjannut Mikko Rantaniva ja rooleissa nähdään Riina Björkbacka, Mikko Paananen, Risto Korhonen ja Pasi Sarikoski.

Lisätietoja: Pudotuspeli