Kauppahallin Lähellä! -tapahtumassa esitellään lähiruokaa monin tavoin

Lähellä! -tapahtuman mainos, piirrettyjä ruokia ja tapahtuman tiedot

Syyslomaviikon perjantaina 20.10. Kuopion Kauppahallissa järjestetään Lähellä! -ruokatapahtuma, jossa erityishuomiota saavat paikalliset ruuantuottajat ja ruoka-alan yrittäjät. Tapahtuma on saanut alkunsa Tampereen Kauppahallista ja sen suosion innoittamana järjestetään nyt myös Kuopion kauppahallissa ensimmäistä kertaa.

Rotisseurs -gastronominen järjestö myy klo 11-14 kolmen kilpikeittiömestarinsa suunnittelemia pieniä maisteluannoksia paikallisista raaka-aineista ja klo 15-19 Maa- ja kotitalousnaiset myyvät satokauden keittoa ja maistattavat Järvikylän laajaa yrttivalikoimaa. Hallin myymälöissä on tarjolla maistatuksia sekä erikoistarjouksia paikallisista tuotteista. Glögikauden pääsee avaamaan Lignell&Piispasen glögipisteeltä.

Halli täyttyy lähituottajien esittelypisteistä, joissa on mahdollista maistella paikallisia tuotteita, tehdä ostoksia ja jututtaa lähiruuan tuottajia. Halli on avoinna klo 20 saakka. Lähellä!-tapahtuma liittyy samaan aikaan Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen järjestämään Yhen illan juttu -kaupunkitapahtumaan, jolloin useat kauppakeskukset ja keskustan liikkeet ovat illalla myöhään auki ja järjestävät erikoisohjelmaa kävijöille.

Lähellä! -tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kauppahalllin kauppiasyhdistyksen, Rotisseurs kilpiseuran sekä Maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Tapahtumaa tukee Kuopion kaupunki, Lignell& Piispanen sekä Järvikylä Oy.

Lisätietoja: kuopionkauppahalli.fi
Facebook ja Instagram: kuopionkauppahalli