Viikonloppuna vietetään Kuopiorockin 20-vuotisjuhlaa

Tänä viikonloppuna juhlitaan Kuopiorockin 20-vuotisjuhlaa Väinölänniemellä. Kuva: Kuopio-Tahko

Savon rockylpeys Kuopiorock järjestetään Väinölänniemellä jälleen tänä viikonloppuna. Festivaalin 20-vuotisjuhlan pääesiintyjänä nähdään yhdysvaltalainen rocklegenda Megadeth, jonka lisäksi viikonlopun aikana 4 eri esiintymislavalle nousee jopa yli 40 artistia.

Artistiohjelman lisäksi Kuopiorockissa on runsaasti alueohjelmaa aina Olutjoogasta tanssiryhmiin ja Motocross-näytöksestä Wappaat tyylit -kokoonpanon freestyle-keikkoihin. VIP-alueella asiakkaita viihdyttää Kuopio Burlesque Show, ja oman sisäisen rokkikukkonsa voi vapauttaa rokkikaraokessa kaikkina tapahtumapäivinä.

Uutta rokkisukupolvea festivaalilla edustavat Väinöstagen yhtyeet, jotka on valittu esiintymään tapahtumaan yhteistyössä Kuopio Rock Academyn kanssa. Lavalla kuullaan kaikkiaan yhdeksän Kuopio Rock Academyn luotsaamaa lupausta: Jatkoroikka 666, Anorexy, Haloshade, Huuma, Boyar, Self Enslaved, Violet Garden, Licuation ja Woundstripe. Rock Academy on nuorisotyön toimintaa, joka auttaa bänditoimintaa harrastavia nuoria kehittymään musiikin osaajiksi ja tulevaisuuden ammattilaisiksi. Kuopio Rock Academyn osallistuminen Kuopiorockiin on olennainen osa festivaalia.

Paikallista väriä festivaaleille tuovat Rock Academyn lisäksi muun muassa Turmion Kätilöt, Rosy Dreams, Kaikkeus ja Luna Kills.

Festivaalipäällikkö Allu Koskinen odottaa tulevaa viikonloppua kuumeisesti.
”Tällä hetkellä lipunmyynti on erittäin kovassa vauhdissa, ja osaa lipputyypeistä on saatavilla enää hyvin rajallisesti. Olemme myyneet loppuun jo Osuman VIP-alueen 3 päivän, perjantain ja lauantain liput, ja normaaliliput tulevat seuraamaan pian perässä. Nyt jos koskaan kannattaa varmistaa saapumisensa Rokin 20-vuotisjuhliin!”, hehkuttaa Koskinen.

Koko festivaalin aikataulu sekä lisätiedot osoitteesta https://kuopiorock.fi/