Kuopion kaupungin museoiden kausikortti lainattavissa pääkirjastolta

Kuopion kaupungin museot liittyvät niiden kuopiolaisten urheilu- ja kulttuuritoimijoiden joukkoon, jotka tarjoavat kaupunkilaisille erilaisia elämyksiä kirjastokortilla hyödynnettäväksi.

Kuopion pääkirjaston aikuisten pikalainahyllystä lainattavissa olevalla kortilla voi vierailla maksutta näyttelyissä Kuopion museossa, Kuopion korttelimuseossa sekä Kuopion taidemuseossa. Kortti ei oikeuta erillismaksullisiin tapahtumiin. Lainaaminen edellyttää voimassa olevaa kirjastokorttia Kuopion kaupunginkirjastoon. Laina-aika on yksi viikko, mutta kortti toivotaan palautettavaksi mahdollisimman pian käytön jälkeen, jotta mahdollisimman moni pääsee siitä ilahtumaan.

Kausikortin lainaaminen tapahtuu pääkirjaston toisen kerroksen asiakaspalvelupisteellä kirjaston palveluaikojen mukaisesti. Korttia ei voi varata tai uusia. Samalla asiakkaalla voi olla lainassa enintään kaksi kausikorttia kerrallaan, mikä mahdollistaa museovierailut esimerkiksi ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

Lisätiedot kausikortin lainaamisesta sekä korttien ajantasaiset saatavuustiedot voi tarkistaa Kuopion kirjaston verkkosivuilta.