Mölymäen infran sekä Mölymäen puiston urheilu- ja virkistysalueen rakentaminen alkaa

Mestar Kuopio Oy aloittaa Mölymäen infran ensimmäisen rakennusvaiheen. Tämän vuoden aikana on tarkoitus saneerata Kaartokatu ja Jynkänkatu Keihäskadun risteyksestä Tasavallankatuun saakka. Lisäksi rakennetaan Kaartokadun jatke. 

Saneerauksessa uusitaan kadun pintarakenteet, vesihuolto, katuvalot ja kaukolämpö. Samalla tehdään myös muutoksia sähköverkkoon ja putkituksia tietoliikennekaapeleille.

Työt alkavat juhannuksen jälkeen Kaartokadun jatkeen hulevesilinjan ja vesihuollon rakentamisella. Työ aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin, jotka muuttuvat töiden edetessä.

Mölymäen puiston (kuvassa oranssilla pohjalla) urheilu- ja virkistysalueen rakentaminen käynnistyy viikolla 26 / 2023. Työt alkavat vanhojen rakenteiden ja nykyisen tekonurmen purkutöillä, jonka jälkeen varsinainen rakentaminen käynnistyy. Töihin sisältyvät mm. alueen kenttärakenteiden ja valaistuksen uusiminen sekä leikkipaikan rakentaminen.

Mölymäen puiston urheilu- ja virkistysalue valmistuu syksyllä 2024. Rakennuttajina toimivat Kuopion kaupunki / kaupunkitekniikan palvelut ja Kuopion Sähköverkko Oy. Pääurakoitsijana kohteessa toimii Valicon Oy.